AIO – All in one stofbleer

Stofbleer kan være lidt af en jungle og jeg har efterhånden en del opslag om stofbleer, mærker og typer. I det her opslag tager vi den helt fra bunden vi kigger på hvad en AIO/ All In One stofbleer er. Nemlig en alt i en løsning

Blümchen aio
blümchen aio

Blümchen aio med indlæg der er syet fast i, hver ende og kan foldes over hinanden. Der er mulighed for at booste. Men ikke for at mindske mængden af sug.

Stofbletyperne defineres ofte ud fra hvordan de vaskes og hvor mange dele de kan skilles ad i. Jeg kan lige så godt afsløre at jeg har forsøgt at købe ekstra indlæg til en AIO, så jeg kunne skifte dem og bruge coveret igen. En All in one ble kan kun bruges en gang så skal den vaskes. I all in one kategorien er der de klassiske all in one med mere eller mindre faste indlæg og lommebleerne.

All in one stofbleer – pillet fra hinanden

petit lulu lommeble
petit lulu lommeble

Petit lulu All in one – den er lavet som en lommeble og lommebleer hører til under all in one.

Yderst på bleen har man et vandtæt materiale. Det kan være enten PUL eller TPU. All in one bleer kan være både Sized i størrelser efter vægt eller OSFA = One size fit all

OSFA vil ofte være med knapper foran til at regulere størrelsen.

anavy easy
anavy easy

En all in one ble med indlæg der kan knappes ud efter behov.

Indlæggene i en all in one ble afhænger meget af mærket. Nogen af dem har indlæg der kan knappes ud. Andre har indlæg der er syet fast. Derud over er der lommebleen som jeg vil forklare om lige om lidt. Tanken bag en all in one ble er at den indeholder så meget sug at den passer til de fleste børns behov. Der vil dog være nogen børn der skal have mere eller mindre sug i deres bleer.

Lommebleen

petit lulu aio
petit lulu aio

Petit lulu all in one lommeble. Indlæggene ligger bag et stykke stof som gør at du ikke skal stå og fumle med indlæg når du giver ble på. Lommebleer er gode til institution, til far og til nemme løsning, hvor de kan ordnes på forhånd.

Lommerbleer er dem som minder mest om engangs bleen og er også den all in one ble, der er mest fleksibel i forhold til sugeevnen. Indlæggene placeres bag ved et stykke stof så der altid er styr på dem når der gives ble på. Ofte er stoffet et stykke mikrofleece som også sikre en tørhedsfølelse for barnet.

blümchen lommeble
blümchen lommeble

Blümchen lommeble, indersiden er i mikrofleece og indlæggene lægges ind i lommen

lommebleer
lommebleer

Med lommebleer har du mulighed for selv at styre, hvilket sug der skal være i din ble. Du kan købe lommebleer med eller uden indlæg.

Håber det her indlæg har givet dig lidt mere viden om, hvad en AIO og All in one ble er. Og ikke mindst en lommeble.

Vil du læse meget mere om stofbleer så tjek lige her der står en masse

Se hele vores udvalg af All in one bleer lige her

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.