Anavy formsyet

Anavy´s formsyede ble en lækker sag, den er blød, velsugende og ikke mindst til at betale. Fantastisk som en solid dagsble, eller til den lange lur og ikke mindst en fantastisk natble.


Opbygningen af anavy formsyet

  • 1 lag jersey og 1 lag bambus i skallen og 1 lag bomuld
  • slangeindlæg med 2 lag bambus 1 lag bomuld
  • 2 lag bambus med et mellemlag af bomuld i boosteren.

Slange indlæg er geniale da de kan tilpasses ret meget i forhold til om barnet tisser meget foran eller midt i. Alle bleerne er overlocket hele vejen rundt. Dette giver et tæt fit rundt om benene og gør bleen lidt slankere mellem benene.

Sugeevnen på bambus kan du læse mere om her.

Jeg lover jeg nok lige skal få målt hvor meget den egentligt kan suge når jeg lige får den hjem. Den er nemlig lejet ud i øjeblikket.

Størrelsen på anavy formsyet

Anavy formsyet er en onesize ble. den vil dog i de fleste tilfælde være ret stor på de helt små babyer. Men den passer godt fra ca. 6-7 kg.

Størrelsen reguleres foran ved at knappe front knapperne.

Har du et større barn + 10 kg eller en mega tisser så vil anavy XL night sikkert være et bedre match.

Hvis du genkender billedet er det profilbilledet til stofblemor på instagram og facebook. Det er nemlig min datter og mig der står bag stofblemor.

Kvaliteten af anavy formsyet

Jeg fik min første anavy for knap 2 år siden. Den har været brugt i god rotation i vores store blestash. Men den er stadigt superfin og suger som en drøm. På trods af at det er en bambus ble og den er blevet tørretumblet ret meget så har den faktisk beholdt sin blødhed. Den har tabt noget farve men altså to års kogevask og tørretumblen tager altså toppen af selv det bedste jersey.


Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.