Babynest fra Lillekry

Babynest fra Lillekry

Babynest er blevet vildt populærere de er næsten et must når man bliver forældre. Mange babyer elsker de små reder mens andre elsker deres mor højere. 

Jeg har syet babynests siden Gry var helt lille og jeg begyndt at sy. Jeg var dog ret sikker på at det var noget moderne pjat, og aldeles unødvendigt. Men da vi fik Saga og hun havde lidt svært ved at sove så måtte jeg jo prøve at lave en til hende. Hun var ikke særligt begejstret for andet end at være hos mig så den blev syet på et par timer og med saga i en slynge. Køn var den ikke men den fungerede efter hensigten. Og Saga sov ( lidt bedre). Vi havde den forresten med over alt.

babynest
Lillekry Babynest

Men lidt om mine Babynests. de måler 30 x 70 som standard, du kan selvfølgelig købe den længere mod betaling. Den er altid med 3 cm koldskumsmadras så baby ligger godt og stabilt. Både på sofaen, bordet og i sengen.  Madrassen kan tages ud når babynesten trænger til en vask.  Fyldet i siderne er polyester, Det er genbrugs fibre og er allergivenligt. Snoren er skjult af et stykke stof der knappes omkring så barnet ikke kommer i problemer med snorene. Når du bestiller en babynest hos mig, får du selv lov til at vælge, hvordan alle dele skal se ud. Om den skal være ensfarvet eller med mønster på en eller flere sider. Samt farven på kantbånd og snor/bånd. Hvis der findes en økologisk GOTS udgave af det ensfarvede stof, vælger jeg altid den frem for Økotex. Det er nemlig meget blødere.

Jeg laver ud over standard babynesten også Juniornest 45 x 90 cm og tvillingnest 60 x 70 cm. Og en helt økologisk udgave med kapok, her vil målet passe med en kapok liftmadras.

Ud over at være en fantastisk tryk base for den lille nye baby, er en babynest også perfekt til at træne nakke på kanten og hvis man vælger er udgave med mønster på den ene side kan man vende mønsteret ind af så baby kan lille og kigge på det.

Lidt om sikkerhed. Der findes ingen regler og EU standarder for babynests da de er så nye på markedet. Jeg anbefaler dog at man ikke lader baby ligge i babynesten uden opsyn. Pas på med at ligge for mange ting ned i babynesten til babyen. Og hold øje med varmen specielt, hvis du bruger den i barnevognen med dyne eller i midten af dobbeltsengen. Jeg laver ikke babynests med hanke. Hanke på ting der skal bære et liggende barn skal være tilpasset nøje til vægt fordelingen, for at sikre at tyngdepunktet ligger korrekt og babynesten ikke tipper.

Ønsker du at bestille en babynest hos mig så skal du smide en mail.

Vil du sy den selv kan du købe mit mønster lige her 

Priser 

Ensfarvet 450kr

En side med mønster 500 kr.

Mønster på begge sider 550 kr.

Junior nest

Ensfarvet 600 kr

En side med mønster 650 kr

Mønster på begge sider 800 kr.

Her kan du se hvad andre har designet til deres børn 

Den her skønne babynest er faktisk med grå på indersiden men farven er kommet til at se lidt lilla ud. Den er lavet til en lille pige og med et matchende dynebetræk. Det fine lilla stof med svaner er udgået.

Den her babynest er en del af en større pakke, der er en matchende sengerand med. Den er til en lille dreng. Det blå stof med stjerner er fløjl

En smuk sengerand til en lille dreng- en del af en større pakke.

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.