Babytæpper med navn

Babytæpper med navn

De her babytæpper med navn har været på min to do liste i lang tid, men jeg har altid lige lidt andre projekter og så er de ligesom røget lidt langt ned på listen. Jeg var dog ret heldig at der var nogle andre der havde dem længere oppe på deres liste.

 

Jeg blev kontaktet af DH tryk som var ved at oprette en webshop og gerne ville have babytæpper de kunne brodere på. Jeg har fuldt DH tryk på sidelinien i et stykke tid, de laver de skønneste ting og som navnet antyder har de i mange år primært gjort i tryk. Men i foråret investerede de i en broderimaskine og kan nu også brodere. Jeg syntes at de her babytæpper er fantastiske. Det er en perfekt barselsgave og man kan få så mange skønne print. Der er heller ikke noget bedre end at forære en personlig gave, som et babytæppe med navn er,  til en ny lille verdensborger. De er perfekte som svøb eller legetæppe. Måske som tæppe i autostolen. De måler ca. 72 x 80 cm

 

Babytæpper med navn er lavet af

  • 1 lag jersey i digital print- det kan være både GOTS og ØKOtex certificerede stoffer 93-95 % bomuld og resten er lycra eller spandex Det vil sige at stofferne er fri for alle former for kemi. GOTS certiferet er dog det ypperste der findes.
  • Bagsiden er blød polarfleece som er blødt og lunt. Det tåler også højere grader i tilfælde af uheld
  • Kanten er bomuld

Tæpperne bør ikke vaskes over 40 grader og undgå tumbler for at holde farverne pænest. Sker der uheld der kræver højere grader kan de tåle op til 90 grader.

Tæpper der kan købes hos DH tryk ( obs tæpperne er ikke afsendt endnu )

Spækhugger stof fra stofkarsten 

Lemur, pingviner og isbjørne er fra Luieluie 

Stof fra albastuff 

Design selv

Ønsker du selv at sammensætte dit tæppe så kan du altid bestille et custum made tæppe hos mig i lige det stof du ønsker. Og du kan enten få trykt navn og data på hos mig eller det kan sendes til DH tryk og blive broderet. prisen starter ved 350 kr.

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.