Blümchen AI2

En smart lille AI2

Der er kommet en ny lille sag i biblioteket. Jeg har villet have den hjem længe men det krævede lige at jeg manglede noget fra blümchen. Jeg syntes den er ret smart og den fylder ikke særligt meget på numsen.

 

Bleen består som alle andre AI2 systemer af et cover + løse indlæg der kan skiftes efter behov. Indlæggende fås både i bambus og i økologisk bomuld, hvilket giver 2 lækre indlæg med gode sugeevner. Og det er det jo lækkert at der er indlæg til dem der ønsker mest muligt økologi i deres hverdag.

Coveret har gode lækage barrierer og selve indlægget har også en lille elastik der gør at den slutter godt til omkring lårene. I modsætning til så mange andre ai2 systemer skal blümchens indlæg sættes i med velcro. Det giver dog ikke problemer ved vask da der er rigtigt gode beskyttere til velcroen så der ikke er noget der klistre sammen.

 

Jeg er generelt ret imponeret og undre mig over at der ikke er flere der bruger den her smarte ble. Sugeevnen er faktisk ret god på trods af at indlæggene ikke fylder særligt meget. Saga tisser ret meget når hun tisser og vi har ikke haft lækage problemer med dem. Modellen på bleen er som alle andre blümchens og passer fra 4 kg til 16 kg. Faktisk syntes jeg også at den ekstra elastik gør at indlægget sidder lidt bedre og mindsker risikoen for en ble der bliver alt for beskidt ved store uheld.

 

Systemet fylder ikke særligt meget at have med på tur. Og det  kunne godt være en fin ferie ble da mængden af vasketøj bliver ret lille.

Bleen kan du købe af mig PT er det en bestillingsvare og det er sikkert også muligt at få koogko til at tage den hjem Prismæssigt ligger den som de andre blümchen bleer på et niveau hvor alle kan være med.

Se alle mine blümchen produkter lige her 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.