Blümchen Aio Bamboo

En fleksible kombination mellem lommeble og all in one. Perfekt til dig som vil have en ble fra nyfødt til blefrit barn. Blümchen Aio bamboo er en lækker fleksibel sag der passer til alle børn og giver dig mulig-hed for at sætte dit præg på din all in one

Yderst på blümchen aio bamboo

Bleen er som de fleste andre All in one og lommebleer med PUL som yderste lag. Pul er en polyester der er lamineret så den er vandtæt.

Den fås enten med knapper eller velcro. Knapudgaven har 2 rækker knapper for et mere fleksibelt fit på både mave og lår.

Stykket hvor velcroen sidder er ensfarvet så det er nemt at kende forskel på sin Aio Bamboo og alle de andre blümchen bleer man har i sit stash.

Er du i tvivl om forskellen på de forskellige bleer så tjek lige her

Størrelsen på blümchen aio bamboo

Bleen passer fra 4-5 kg og op til 16 kg. Faktisk har Saga haft den på og hun er 4 år og vejer 17,5 kg. Blümchen siger selv 3.5 til 15 kg.

Bleen har et smalt og lækkert fit til de slanke babyer men kan også med fordel bruges på de lidt kraftigere babyer.

Indersiden af blümchen aio bamboo

Indersiden af bleen er af det lækreste blødeste bambus velour. Der er ekstra lækage barriere på indersiden hvilket jeg er ret så begejstret for. Det giver nemlig en blød og lækker elastik mod de små sarte babylår. Og der er mindre kontakt med Pul.

Sugeevnen på blümchen aio bamboo

Selve bleen har 4 lag sug en kombi af bambus og mikrofiber Der leder væsken væk hurtigt. Herefter er der mulighed for at selv at bestemme sit sug. Da den er lavet som en lommeble. Der har blümchen adskillige fine indlæg men du kan også bruge lige det der passer bedst ind i jeres blerutiner.

Når baby er helt lille er det sikkert ikke nødvendigt at booste bleen med ekstra indlæg. Men når barnet bliver større kan det være nødvendigt med ekstra sug. Her er det dejligt at man selv kan vælge så man få det der passer til barnets tissevaner.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.