Blümchen All In One

Blümchen All In One

Velsugende, billig, god pasform og nem at bruge er nogle af de ting der kendetegner Blümchen stofbleer. Deres All in one V2 er ingen untagelse vi elsker den her hjemme. 

Vi elsker blümchen stofbleer her hjemme. Derfor er det også et af de få mærker der har fået en plads i min lille shop. Det er nemlig en ble alle har råd til at købe.

 

Hvordan er den bygget op

Selve bleen består af en yderskal I PUL, som er vandtæt men åndbart. De fåes i mange mønstre men også i flere forskellige ensfarvede udgaver så der er lidt for en hver smag. Den er foret med blød polyester så huden ikke har direkte kontakt til PUlen. Suget består af microfiber der sikre at væsken hurtigt ledes ned til bambus suget som suger og holder på væsken. Indlæggende er toppet med staydry af blød frotte som sikre at barnet føler sig tør. Indlæggene er syet fast i forenden og bagende så de foldes over hinanden Dette gør at bleen tørre meget hurtigt efter vask, hvilket er perfekt hvis man ikke har mulighed for at tumble. Det er en ble som suger ret godt uden at fylde alt for meget på numsen.  Har man brug for at booste lidt ekstra kan man uden problemer booste med et af blümchens hampfleece indlæg der suger rigtigt godt. Sådan gør vi når ind i mellem har brug for at bleen skal suge meget f.eks. på tur eller til nat.

Lækage barriere og pasform

På de nye blümchen dem der hedder V2 er der lavet en lækker lækagebarrier Den gør at intet trænger ud gennem næsten uanset, hvor meget barnet tisser eller laver stort . Det var absolut noget jeg er super glad for ved bleer.

Bleen lukkes foran enten med knapper eller velcro. Der er to rækker knapper så du kan indstille bleen perfekt til dit barn uanset størrelsen på lårene. Ud over lukningen ved maven er der 3 længde indstillinger det vil sige at du har en ble du kan bruge fra ca. 4 kg til 15-16 kg. Så du har en ble til hele bleperioden.

Saga i en lille lækker blümchen 3 måneder gammel og ca. 5,9 kg 

Jeg syntes at bleen er noget nær perfekt og en man bestemt skal have nogle stykker af i sit blestash. Den er nemlig nem at bruge både for far, bedsteforældre og ikke mindst dagplejer eller vuggestue. Og når den er beskidt smider man hele bleen i en Wetbag. Så bliver det ikke nemmere.

Har du fået lyst til at prøve blümchen bleer så tjek mit udvalg her 

Skal du have mere end et par bleer er du meget velkommen til at kontakte mig og så finder vi den perfekte løsning og pris på din pakke efter dine behov og ønsker.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.