Blümchen Trainingspants – pottetræningsunderbukser

Blümchen Trainingspants – pottetræningsunderbukser

Skal du igang med pottetræning så kan trainingspants måske være en lille hjælp 

De sikre at, hvis der skulle være uheld suger de det meste men barnet vil stadigt føle sig våd og have fornemmelsen af at være våd.

Gry brugte vi ikke trainingspants til hun blev ret hurtigt god til at sige til. Saga vil gerne være lige som sin storesøster så hun vil også have underbukser på. Hun er dog på ingen måde god til at sige til når hun skal på potten. Vi er dog heller ikke for alvor gået igang med pottetræning.  Jeg har på et tidspunkt syet en del trainingspants efter et scrundlewear mønster og de er også super fine. Der er dog et problem hvis de laver stort er det godt nok svært at få dem af uden at der er puha over det hele.

Da jeg skulle ligge min første bestilling hos Blümchen så jeg de havde lavet et par lækre trainingspants. Jeg skyndte mig at bestille nogen hjem så jeg kunne prøve. Og de er faktisk ret gode. De siger godt nok fra 3 -5 år men Saga kan sagtens passe dem når de er knappet sammen og hun er lige knap 90 cm og 11 kg.

Jeg var dog en smule skeptisk da jeg så dem de har nemlig ingen elastik ved lårene men fordi de kan knappes sammen så sidder de faktisk super godt. og vi har ikke haft lækage i den.

Den er udformet med et lag PUL yderst og suget er bambus. Der er 3 indstilling i længden og den kan knappes i siderne så den er nem at få af, hvis der skulle være uheld større end tis.

Du kan finde dem i shoppen lige her 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.