Design selv din sengerand

Design selv din sengerand

Design selv din sengerand, se hvad andre har bestilt og bliv inspireret til at designe dit eget børneværelse.

Fordelen ved selv at bestemme stoffet til din sengerand er at du kan få den lige som du vil have det. Om du er til skrappe farver eller en simpel ensfarvet det er helt op til dig. Her har jeg samlet de sengerande jeg er syet så du kan se, hvad andre har bestilt. ( der tages forbehold for udsolgte stoffer ) Jeg har valgt kun at tage dem med jeg har syet under navnet Lillekry, har tidligere syet under andre navne med billederne er gamle og ikke så gode.

Ønsker du at se større babypakker så kig her og se hvad andre har bestilt

Lidt om mine sengerande. 

Længde 360 cm med mindre andet er aftalt

Højde 30 cm, 40 cm + 100 kr

Tykkelse 3 cm

60 cm lynlås så stoffet kan tages af og vaskes.

Priser 

Ensfarvet 350 kr.

Mønster på en side 450 kr

mønster på begge sider 500 kr.

Titte kant+ 65 kr.

Den her skønne sengerand er de blødeste bomuldsstof i lys grå med mørke bamse hoveder. Den var til en lille baby, hvor man ikke kendte kønnet.

Denne sengerand er i en fin grå nuance. den er til en lille pige men mor ville gerne have den matchede med leanders puslehynde så hun var en tur i stof og stil for at finde den helt rigtige grå farve.

 

Den her sengerand er en del af en større babypakke det lyseblåstof med små blå stjerner er fløjl. Sengeranden er til en lille dreng.

Så kom der en pige sengerand den har en ensfarvet side i dusty rose og en side med sand og hvide prikker. Der var bestilt de fineste matchende pude med.

Den her skønne sengerand er til en lille dreng og er en del af en større pakke. Stoffet er udgået i blå men fået i andre farver.

Den her smukke sengerand i lys lilla er til min lille nice den skulle passe til en væg. Den var samtidigt en del af en større pakke

Print Friendly, PDF & Email

En tanke om “Design selv din sengerand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.