Everyday tank top fra made By Runi

Everyday tank top fra made By Runi

Det er hedebølge i Danmark og tanktops til ungerne er et must. Udover at tanktops er lækre om sommeren er de fantastiske som undertrøjer til vinter. Jeg har prøvet en del undertrøje mønstre af men det her mønster er en helt klar favorit. Runi har igen lavet et helt fantastisk mønster hvor alle kan være med og vejledningen er nem at følge. 

Mønstret går fra størrelse 80 -164 så man har altså mønster til alle størrelse det er jo klart en fordel når man skal købe mønster. Ud over til børn er den også lavet til damer og herre.  Mønstret har en del muligheder. Racerback/ sportsryg eller alm bred ryg. Der er også forskellige muligheder for afslutning i bunden.

Du kan enten vælge lige overskæring eller en en buet op af eller ned. Jeg syntes detaljen med at den går længere ned bag på er så skøn,men det er måske nok mest til pigerne, Den gør også at ryggen ikke bliver bar når barnet bukker sig frem og det er jo ret smart som undertrøje.

Selve racerbacken er ikke super smal men sidder perfekt på de små børneskuldre.

Syteknisk er den rigtigt nem alle kan være med. er du ikke pjattet med klassiske ribkanter kan du sagten lave en alm. foldet kant. Jeg skal helt sikkert have lavet en stak af dem her til vinterens undertrøjer

Stoffet med katte er fra LuieLuie.dk 

Stoffet med enhjørning er GOTS og fra Albastuff 

Mønstret kan du købe her 

Er du ikke til Sy selv så er du velkommen til at bestille den hos mig 

prisen er fra 125- 300 kr.

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.