Girls be greater

Girls be greater fra Ellie and Mac 

Jeg har været så heldig at få lov til at teste det her super smarte mønster. Jeg var ikke helt overbevist om at Gry ville syntes det var særligt fedt hun har en forkærlighed for kjoler der kan snurre rundt.

Indlægget indeholder affliate links 

Jeg blev valgt til at teste crop version, men i mønsteret er der både tunika længde og trøje længde ud over crop version. Der er desuden korte og lange ærmer. Så kjolen er meget alsidig og man kan lave den i mange udgaver

Som jeg skrev i starten var jeg ikke helt sikker på at jeg kunne få Gry i den. Men det gik faktisk ret godt hun så den lange kappe og mente det var en super helte kjole. Og den er blevet brugt en del gange. Hun syntes dog det er lidt mærkeligt at man kan se navlen. Hun har bestilt en længere udgave med enhjørninger

Sy teknisk er den ret nem at sy og den kræver ikke det store. Dog er den vildt træls at ligge op pga. buen i kjolen og jeg vælger nok at kante den næste kjole.

 


Mønteret kan du købe her

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.