Girls be independent

Girls be independent fra Ellie and Mac

Det her mønster er et perfekt mønster til hele året. Den indeholder en klassisk A kjole og en nederdel i samme snit og ikke mindst muligheden for at sætte shorts fast til nederdelen. Der er en kæmpe lomme på kjolen og nederdelen som er perfekt til at opbevare små og store skatte i. 

Indlægget indeholder affiliate links

 


Til Gry har jeg syet kjole modellen da hun elsker kjoler jeg har valgt at lave dem med lange ærmer nu vi går efteråret i møde. Syntes kjolen er super fin og A modeller går man aldrig fejl af. Lommen er sat fast foran med en syning og kjolen er ikke delt. Så man kan sagtens vælge at have mønstret stof inderst eller flere slags mønstret stof på samme kjole. 

Kjolen er syet i strech demin og Maui stoffet er jersey

 

 


Til Saga syede jeg nederdelen syede den dog et nummer større så begge unger kunne passe den. Meget smart. Nederdelen er super skøn med short under Saga var dog ikke i humør til at vise shortsene frem. Men hun var meget begejstret for de store lommer og havde med bragt en Peppa til fotoshoot Sagas nederdel er syet i glimmer joggin.

 


Sy teknisk er den ret nem ærmerne er påsatte og lommerne er meget nemme at montere. Det er faktisk et ret fint begynder mønster da både lommekanter og halskanten er målt op på forhånd.

Du kan købe mønsteret lige her 

Stof 

Strech denim og rådyr – stof og stil

Maui – rønde stof

Glimmer joggin Luieluie.dkhttp://luieluie.dk

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.