Girls Be the leader – Ellie og Mac

Girls Be the leader – Ellie og Mac

Da jeg så det her mønster måtte jeg bare sy den, syntes simpelthen den var så skøn og muligheden med både lange ærmer og en romberudgave gjorde udfaldet, så jeg købte den da den var på tilbud da den udkom. 

Indlægget indeholder affiliate links 

 

Saga er så lille endnu, så hun skulle altså have en lille smart buksedragt. Den var ret nem at sy selvom jeg lige måtte tænke mig om et par gange før jeg kunne finde ud af, hvordan løbegangen i maven skulle være. Jeg syntes den er så nuttet og flæsen ved ærmerne er så fin. Den har efterhånden været vasket et par gange og selvom den er rå i kanten syntes jeg ikke den krøller så meget igen. Mønsteret kommer fra str. 6 måneder til 14 år og det er helt fantastisk når man nu har så mange muligheder

Jeg valgte på både romber og Grys top at sy med den korte flæse. Sagas er syet i str. 2 år.

                                                                                                    

Det fine Mcstuffins stof er fra LuieLuie.dk

 

Da jeg den uge også havde et lille syjob for Runi fik Gry et fint sæt med Everyday skirt og så den fine girls be the leader top. Hun er i øjeblikket vild med dinoer så et dino sæt måtte det blive.

Grys top er syet i en str. 4 år. Jeg havde en fotografering den dag så Gry var heldig at få lov til at stå model indendørs. Toppen kommer i 3 længder Tunika, shirt og mavebluser. Den har langeærmer og korteærmer.

Stoffet med Dinoer er fra LuieLuie.dk

Jeg skal have hacket mønsteret en smule drømmer nemlig om at lave den om til en body med lækker flæse til sittersessions til fotografering. Og så vil jeg også have lavet en udgave af romberen med lange ben.

Er du lige så vild med mønsteret som mig så kan den købes her 

Jeg syer den også gerne for dig. 

prisen starter ved 145 kr til 400 kr.

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.