Hvem er Lillekry

Hvem er Lillekry

Jeg hedder Carina og er 31 år jeg er mor til 2 skønne piger Gry på 3.5 og Saga på næsten 2 år og gift med Mikael. Pigerne passer jeg hjemme så derfor kan jeg ind mellem være lidt langsom til at få svaret på beskeder. Men prøver at svare omkring middag og om aftenen.

I skal lige se et par billeder af mine skønne piger

 

Saga
Gry

De er faktisk lidt skyld i hele det her projekt. Jeg er oprindeligt uddannet Agrarøkonom og har passet malkekvæg, høns og Mink. Jeg har stadigt lidt tilknytning til landbruget da jeg hjælper mine svigerforældre lidt på deres gård, hvor de opdrætter økologiske stude.

Da jeg fik Gry begyndte jeg at sy og pludseligt endte jeg med at sy alt deres tøj, og meget af både min mands og mit eget tøj. Ud over at sy har jeg også en anden stor passion nemlig fotograferingen. Jeg har fotograferet længe, men er først begyndt at fotografere seriøst og for andre det sidste år.

Noget af det vi vægter rigtigt højt herhjemme er at kvalitet, holdbarhed, genanvendelighed og selvfølgeligt økologi. Derfor vil der altid, hvis det er muligt, være en økologisk variant eller mulighed af et produkt. Hvis ikke det er muligt vil produktet selvfølgelig være så kemifrit og sikkert som muligt. Derfor bestiller jeg ikke mine trykknapper fra kina, men fra en dansk importør, hvor de er garanteret nikkelfri. Det samme gælder mit strygestof som er PVC frit.

Her kan du også få tingene næsten som du vil have dem.  Derfor er du altid velkommen til at kontakte mig, hvis ikke du lige finder det du mangler. Så skal jeg se om ikke vi kan finde det eller finde ud af at lave det. Uanset om det er en stor eller lille ting.

Hvorfor er det så dyrt ? Nogen kunne måske godt fristes til at syntes at noget af det er dyrt, det er jo hjemmelavet. Men ja det er hjemmelavet, men selvom det er hjemmelavet så skal der stadig betales moms og skat og materialerne skal dækkes. Når ja og så skal det jo syes, eller pilles eller redigeres.

Håber i vil følge med på siden og gerne shoppe lidt engang i mellem. I er altid velkommen til at kontakte mig her eller på facebook.

I skal ikke snydes for det nyeste mønster i min efterhånden store mønster bunke. Nemlig Everyday skirt fra made by Runi

Lillekry nederdele
High/ low – En hel sol nederdel der kan snurre rundt. den går lidt op foran. 
Casual – en helt alm. lige ned nederdel. Der er mulighed for lommer
Halv cirkel nederdel

/ Carina, Gry og Saga

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.