Kanindragter

Kanindragter

Jeg havde set nogen lave sådan en sød kanindragt, så jeg var simpelthen nød til at lave en selv. Det var et hit, Saga elsker hendes og den er gerne på når vi er på tur i ladcyklen.

Jeg har efterfølgende lavet en del både til babyer og til større børn. Alle unger ser så nuttede ud i sådan en og den er perfekt som hyggedragt på sofaen i weekenden.


Dragterne kan syes i både alm tynd jersey eller lidt lunere quilt eller joggin. Hvilket gør den perfekt som dragt til barnevognen eller autostolen. Samt i viklen på de kolde dage. Den baggy pasform gør at dragten sidder godt og der er plads til bleer i alle størrelser. Desuden passer den lidt længere end alm heldragter pga. de lange ribkanter på benene og den ekstra ryglængde.

Mønsteret er Hallonsmulas baggydress med deres gratis hætte tillæg. Der er for resten også tillæg til lommer på den lille baggydress og ribkanter til armene.  Jeg er i gang med en tutorial på hvordan man laver ører på hætten. Så alle gør det selv damerne kan lave deres egen dragt. Den er ret nem at sy. hvis man er vild med at kante.

 

Inspiration

Kanindragt i joggin med sølvglimer med lilla kanter

Rosa joggin med guld glimmer og lilla kanter

 

Grå stjerne quilt med mørkegrå kanter ( har faktisk lavet 2 af den her udgave )

Blød quilt i grå med mørke kanter den her er for resten nr. 2 kunden har bestilt.

Prisen for en dragt starter ved 200 kr. 

 

Print Friendly, PDF & Email

3 tanker om “Kanindragter

  1. […] Og så er det bare super fedt når der er flere muligheder. Den her kan lukkes både lige ned og på skrå Den kan varieres med lommer og hætte. Jeg har også hacket den til en lækker lille kanindragt  […]

  2. Laver du dem på bestilling?

    1. Hej Det gør jeg. Du må gerne sende en mail på kreakryger@gmail.com hvis du vil bestille en 🙂 mvh Carina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.