Klarede i 2020 ??

Jeg har med skam konstateret, at 2020 blev året, hvor min blog i den grad blev forsømt.

Har ellers haft alle mulige intentioner om at skrive tonsvis  af blogindlæg om, nørdede bæredygtigt emner. Men det er som om de aldrig  rigtigt er kommet ud af hovedet.  Corona træthed måske ….

For shoppen er der ellers sket en del, der er budt velkommen til adskillige nye mærker. Petit lulu et sindsygt lækkert Tjekkisk blemærke, som er kendt for at være, nogen af de mest velsugende bleer der findes. WeeCare, dansk design, i et lækkert skandinavisk look. Kraes babybad naturlig pleje og dansk, når det er bedst. Samt meget andet. Jeg lover der skal nok komme masser af indlæg, om alle de ting jeg har valgt til jer. Hold mig gerne op på det.

KRAES-baby-balm
KRAES-baby-balm

Jeg har ellers altid elsket bloggen og nydt, hver gang jeg har skulle skrive et nyt indlæg. Men 2020 var bare fyldt med meget andet, og mange andre tanker, end lige at få lavet de indlæg jeg gerne ville. Det er jo ikke fordi tiden, ikke har været der. Måske er det fordi ungerne kom afsted i børnehave i efteråret 2019 og jeg pludseligt fik mere tid med varm kaffe og på den måde fik afløb for tankemylder- eller måske mistede jeg min inspiration. Jeg håber dog at det kommer igen, og indtil da må i bære over med nogle måske, intetsigende indlæg, indtil der er gang i skriveprocessen igen. Så jeg kan få fabrikeret nogle lidt mere fornuftige indlæg. Der er faktisk kommet en del gode forslag på stofblebibliotekets instagram – de vil virkeligt gerne vide en masse om vask. Der har jeg kun en ting at sige og som, man nok bør sige til det meste ” keep it simple ” Men må hellere for en god ordens skyld få stykket et ordentligt skriv sammen og det at vaske.

Og det er vist også længe siden i har set dem her.

2020 bliver nok året vi husker for de 1000 pressemøder – jeg er sikker på der har været mindst 1000, selvom jeg kun har set 3.

  • Den, hvor Mette lukkede landet
  • Den, hvor Mette aflivede alle minkene
  • Den, hvor hun forlængede de nuværende restriktioner

Men, man burde måske også huske det for så meget andet. Masser af samvær med de nærmeste. Børn der forhåbentligt har nydt deres forældres selvskab, endnu mere, selvom det, har været tvunget selvskab i nogle perioder. Jeg har i, hvert fald nydt at få lidt mere tid, som hjemmemor, med fantasifulde og begejstrede hjemmeunger, end der egentligt var planlagt. Tak for det! For lige om lidt, er de sikkert 15 år og gider os ikke længere og så var 2020 året, hvor vi fik lov til at nyde dem lidt mere end planlagt.

Bare forstil jer dem her om 10 år …

Jeg satser på at være back on track og får tryllet lidt lækre, simple og nørdede indlæg sammen til jer. Og vi starter med et af årets store emner nemlig vask. Dog ikke håndvask, men vask af stofbleer.

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.