Kom så du kan godt

Kom så du kan godt

Om  babyarme og afsløring af graviditet.

Du kan godt klare det body sjov eller kikset

Som så mange af de andre ting jeg har i shoppen er det startet med en forespørgsel. Jeg havde selvfølgeligt set den her body florer på de sociale medier specielt til de stakkels førstegangsfædre, hvor vennerne ikke rigtigt tror på at de kan finde ud af. hvilken baby vej en baby skal vende.

Jeg var ikke helt sikker på at jeg ville have den i shoppen, men når jeg nu havde lavet en kunne jeg lige så godt smide den ind. Jeg har kun solgt et par stykker Men en dag tikkede der en bestilling ind på den her i en størrelse 50 med korte ærmer. Jeg kender jo ikke historierne bag jeres bestillinger, men da jeg stod og lavede den tænkte jeg på om det måske var til at afsløre en lille ekstra julegave med. En fantastisk sød og god ide. For det kan altså være lidt skræmmende, med de der små bitte arme der er helt krøllet sammen og skal stoppes ind i huller. Og babyer har altid hænderne knyttet og det gør det endnu mere bøvlet at få de der små uhjælpelige arme ind igennem de der ærmer.

Ind i mellem går der helt sport i at afslører graviditeten på de sociale medier eller for familien. Vi har været jævnt kedelige på det plan. Men jeg syntes det er ret sjovt med alle de forskellige måder folk har gjort.

Bodyen kan du købe lige her 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.