Kraes for kvinder

Jeg vil godt afsløre at det med hudpleje, ikke lige er noget jeg har brugt særligt meget tid på. Men når nu man er pjattet med Kraes til ungerne og de laver en serie til kvinder så skal det jo prøves.

kraes melting exfoliator
kraes melting exfoliator

Kraes melting exfoliator

Jeg har for det meste brugt exfolierende produkter i badet og gerne en god krads en så man var sikker på at huden var babyblød bagefter. Der var dog gerne det minus at jeg altid glemte at smøre creme på bagefter. Så i stedet for babyblød hud blev det til meget tør hud – dog blød, men ikke den der lækre bløde hud. Med den her får man både alle de lækre olier og exfolieret huden på samme tid. Den er helt duftfri og helt naturlig så det er bare at give den gas. Jeg har brugt den et par gange i ugen.

Kraes cleansing mask
Kraes cleansing mask

Kraes cleansing mask

Den her maske er ret lækker og kan bruges, hver dag. Den renser og beskytter og fedter ikke særligt meget. Jeg er ret vild med den og at den er naturlig og duftfri. Den er nem at påføre og drøj i brug. Renser og beskytter huden. Og så er huden blød og lækker bagefter. Den er helt perfekt her om sommeren og vinteren, hvor huden har tendens til at blive meget tør.

kraes facial moisture
kraes facial moisture

Kraes facial moisture

Uden tvivl den lækreste creme jeg har brugt. Og på trods af mine elendige evner ud i hudpleje, har jeg faktisk haft en del cremer indkøbt, med alle de bedste hensigter. Den er nem at bruge og drøj i brug. Huden bliver lækker og ikke fedtet og så er den selvfølgeligt duftfri.

Jeg er by the way helt pjattet med weecares vaskeklude til de her hudpleje rutiner jeg prøver at huske. De både pynter og er dejligt lækre. Så har de den helt rigtige størrelse

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.