Miloucare – Nyt mærke i shoppen

Miloucare – Nyt mærke i shoppen

 Designet i Danmark med tanken om at bæredygtighed skal være for alle. 

Et ønske om at gøre op med brug og smid væk kulturen satte hele produktionen af Miloucare igang. Et ønske der kommer os alle sammen til gavn og gør at alle nu har mulighed for at indkøbe billige stofbind og tilbehør i Danmark i stedet for at skulle købe suspekte produkter uden certificeringer over wish og ebay.

Kvinden bag

Mille Louise er kvinden bag Miloucare. Hun har testet, tænkt, designet udvalgt og fravalgt alle tingene til det der i den sidste ende er endt med at blive til Miloucare. Mille har i mange år selv brugt od g syet stofbind, og sat sig grundigt ind i de forskellige stoftypers kvaliteter, fordele og ulemper. Hun var også klar over at ikke alle havde råd til at indkøbe håndsyede bind og at der derfor manglede et billigere alternativ, hvor besparelsen ved at stoppe med engangsbind kunne ses hurtigere.

Hun har brugt lang tid på at udvælge de helt rigtige fabrikker til at producere hende bind. Fabrikkerne ligger i kina og er grundigt kontrollerede.

Mille er også kvinden bag hjemme siden Alfeshop.dk

Hvad producere de ?

Milocare består i øjeblikket af 2 serier af bind med tilhørende wetbags

Den ene serie består af

  • 1 medium bind
  • 1 natbind
  • 1 wetbag med et rum

Denne serie findes i 4 skønne prints

 

 

 

Den anden serie består af

 

  • small bind
  • medium bind
  • Large bind
  • lille wetbag med 2 rum
  • stor wetbag

 

 

 

 

 

Der kommer en mere detaljeret beskrivelse af både bind og wetbags i et nyt blogindlæg. I mellemtiden skal du være meget velkommen til at kigge på de lækre Miloucare produkter i shoppen 

 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , , ,

En tanke om “Miloucare – Nyt mærke i shoppen

  1. […] er blevet at jeg da skal have bind i min shop. Som det allerførste mærke har jeg trukket Miloucare  hjem. Det er et dansk brand, det er forholdsvis billigt og der er mange varianter. Et mærke som jeg […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.