Min første jul

Min første jul

Den første jul betyder altid noget særligt. Uanset om man vil det eller ej. Men det er den første af mange glædelige juleaftener med hygge, god mad og drømme. Min først jul trykket er et af mine sene aftenprojekter og jeg syntes selv den er blevet så skøn 

Jeg er ellers ikke det store julemenneske, 2 x juleaften, som skilsmisse barn tager ligesom toppen af julen. Derudover brugte jeg en del år på at stå i storcentre og på gågader udklædt som nisse. Men nå en sen aftentime fik jeg en idé til en body til barnets første jul. Jeg syntes selv den er blevet så fin. Gid jeg havde været så kreativ da mine børn var små.

Sættet består af en body med tryk og en hagesmæk matchende tryk. Du kan selv bestemme farverne på trykket og så du kan personliggøre bodyen så den passer perfekt til jeres juleaften.

Du kan også vælge kun  at købe en af delene.

Du kan købe det lige her  

Gør det selv.

Har du en body i forvejen du gerne vil bruge så kan du købe trykket og selv stryge det på. Det er rigtigt nemt og der ligger både en vejledning her på bloggen og du kan downloade den gratis i shoppen 

Du bestemmer også selv alle farver så du kan gøre dit sæt  personligt, for dig og dit barn.  trykket kan du købe lige her 

Jeg forestiller mig at man kan gemme bodyen sammen med mange af de andre minder man har om sit barn så man kan mindes, hvor lille baby var da han eller hun fejrede sin aller første Jul.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.