Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lillekry.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-product-addon-cart.php on line 366
MIne newborn udlejningspakker- den bæredygtigt stofbleløsning til nyfødte

Mine newborn udlejnings pakker

Mine newborn udlejnings pakker

Mine udlejningspakker er et af mine små passioner i min lille butik. Fordi alle skal have lov til at prøve stofbleer. Newborn bleerne bruger man meget kort tid og derfor syntes jeg det er en fantastisk mulighed for at deles om bleerne. Men det var vigtigt for mig at pakkerne indeholder nemme løsninger og ikke bindebleer og gylpeklude.

 

Mere populært

Som nævnt i et tidligere indlæg er mine pakker faktisk ret populære, jeg har hele 3 pakker der skal afsted i løbet af den næste måned. Og alle de skønne mødre ville gerne have efterfødselsbind med. Så jeg har haft ret travlt ved symaskinen. Jeg syntes det er fantastisk at folk ønsker at leje frem for at købe. Det er en fint lille oprør mod vores købekultur og på sigt en meget mere bæredygtigt løsning. En ble holder jo til at blive brugt i mange år.

En blepakke indeholder 25 bleer og når jeg så skulle have 75 bleer ud så var jeg nød til at få produceret lidt ekstra. Havde 40 bleer i forvejen så i kan nok se at jeg manglede lidt bleer. Ud over bleer manglede jeg også efterfødselsbind. Jeg havde ret svært ved at finde ud af hvor mange bind man skulle bruge og det afhænger jo også meget af hvor meget og voldsomt ens barselsflåd er.

De nye bleer

Jeg har før syet nogle newborn bleer til pakken der var ret små men var også bange for at de blev for små for hurtigt så de her bleer blev en lidt større løsning. Jeg valgte lommebleer for at udnytte de ekstra boostere jeg havde liggende i skufferne og fordi lommebleer er meget nemme. Det er meget vigtigt for mig at nye stofbleforældre får nemme løsninger. Jeg havde ikke magtet at stå med bindebleer eller gammeldags gylpeklude som nybagt forældre. Der er så mange andre ting der skal fungere når man står der. Bleerne her passer vægt mæssigt fra 3 – 7-8 kg.

Efterfødselsbind

Alle mine newborn pakker kommer til at indeholde efterfødselsbind. Endnu en gang noget som man bruger kort tid og som sagtens kan deles. Jeg Har selv syet en ordentligt stak men har også fået doneret en masse fra Alfeshop.dk. Jeg har også indkøbt og byttet mig til lidt bind hos de andre syersker. Så pakkerne indeholder en bred variation af bind.

I morgen sender jeg min pakke 1 afsted du kan se hvad den indeholder her

 

ALL in one og lomme bleer

 • 5 stk Lillekry Newborn/ small lomme bleer med varrierende indlæg.
 • 5 stk Imsevimse All in one
 • 2 stk happy flute en lomme ble og en all in one
 • 1 stk alfefluff
 • 1 stk eco baby lomme ble

Formsyede og hybrider

 • 3 stk imsevimse – boostet med zorb de suger ikke super godt i sig selv
 • 2 stk little lamb
 • 2 stk blümchen økologiske bomuldsbleer. Helt nye så vask dem
 • 1 stk hamp/ bomluldsfrotteble fra lille kry
 • 1 hybrid fra lille kry – isbjørn
 • 1 stk stork hybrid

Efterfødselsbind

 • 5 stk alva bind doneret af Alfeshop.dk
 • 3 stk Miloucare large bind doneret af alfeshop.dk
 • 1 sekiin bind
 • 1 anavy bind
 • 2 stk Lillekry efterfødselsbind 35 cm med skjult PUL sug zorb og hamp ( pink bambusvelour og blade )
 • 1 stk Lillekry curvy classic 38 cm sug hamp
 • 2 stk lillekry curvy classic 30 cm sug hamp. ( kat og pirat skib )

2 sæt ammeindlæg et ukendt blå og det hvide er fra blümchen.

 

Ellers er der flere forskellige covers med til at bruge over de formsyede, papir, staydry, wetbags osv.

Donationer

Jeg er meget taknemmelig for donationer, Alfeshop.dk har doneret rigtigt meget både privat og gennem shoppen det er jeg meget taknemmelig for. En stor tak til Luieluie.dk Som har doneret en masse jersey som er blevet flittigt brugt til bind og bleer. Mange tak. og håber jeg måske kan hjælpe jer med noget engang

Print Friendly, PDF & Email

4 tanker om “Mine newborn udlejnings pakker

 1. Hejsa.
  Jeg tænkte på hvad du synes er godt at få doneret? Nu skriver du fx både om bleer men også stof i sig selv.
  Og hvad med Kina bleer er det no-go?

  1. Hej

   Det er mest bleer jeg mangler. Mest for at hele pakken ikke består af bleer jeg har syet. Vil helst at pakken består af mange forskellige mærker så folk kan få prøvet noget forskelligt af allerede fra start. Og uden at det bliver en reklame pakke for mig og min shop.

   Jeg er ikke så bange for Kina bleer de fleste er jo syet samme sted dernede. Og blandt andet blümchen, happy flütes og wee care syes i Kina. Tror ikke de gør noget ved nogle bleer som de ikke gør ved mærke bleer.

   Mvh Carina

   1. Tak for svar. 🙂 så fint med leje af Newborn pakker! Elsker den idé. Havde ikke forstået at man kunne det, da vi fik Adam. Troede KUNman kunne leje PRØVEPakker. Jeg vil helt klart dele denne idé Og har allerede sendt link til MIT vordende Vennepar:-D

    Når jeg lige får styr på hvad vi egentlig har brug for – det bliver JO vinter igen og dermed længere TØRRETid – så synes jeg det lyder som et godt formål at donere. 🙂 Så det vil jeg lige finde ud af om kæresten Og Så synes er en god idé. Held og lykke !

    1. Tak! ja syntes også jeg manglede lidt en løsning der var lidt mere end en prøve pakke. Og Specielt hvis man ved at institutionen f.eks ikke vil bruge stofbleer så kan man i princippet leje indtil man begynder i dagpleje eller vuggestue. Eller at man har brug for en anden løsning i en periode eller bare ekstra bleer. Så er det jo smart at kunne dele i stedet for at købe hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.