Moderne stofbind i shoppen

Moderne stofbind i shoppen

Et indlæg om overvejelser, at turde, tage chancer, service og en morkategori der var lidt tom.

 

Stof og papir

Jeg ramlede ind i stofbleverdenene lige som der var meget fokus på friblødning. Jeg opdagede hurtigt at de der stofbledamer også brugte stofbind. Jeg syntes det var liiidt underligt, det interesserede mig faktisk heller ikke, da jeg ikke længere døjer med den slags herligheder. Jeg fik fjernet min livmoder i forbindelsen med fødslen af Saga og har ikke haft menstruation i 3 år nu. men jeg kan godt se alle fordelene, jeg ved hvor blød Sagas numse er når hun har stofbleer på, og engangsbind må være lavet af det samme som bleer og det er faktisk noget krads noget.

Engangsbleer suger vildt meget og derfor ødelægger det den naturlige fugtbalance i huden og den overproducere fugt.. Eng engangsble kan forresten suge 1,5 kg – hvor mange tisser så meget ???

Jeg har personligt aldrig været til bind, syntes det var pisse irreterende og de sad aldrig ordentligt, De værste uger i mit liv var da jeg fik Gry og blødte i 7 uger, det var på ingen måde en fornøjelse down there. Min søster var også træt af papirs bind og hun er typen der altid er frisk på noget nyt. Så jeg syede lidt til hende og Alfeshop sammensatte en skøn pakke med miloucare og alfeshop bind, og hvad jeg har hørt så er hun rigtigt glad for dem.

Hvorfor skal de være i min shop?

I forbindelse med at jeg har lavet mine newborn blepakker til udlejning tilbyder jeg også at man kan leje efterfødselbind med og det må siges at være populært. Så populært at jeg har valgt at man også kan leje en efterfødselsbindpakke uden bleerne. Derfor opstod tanken også om at jeg skulle have bind i shoppen. Desuden havde jeg en mor kategori på shoppen der kun indeholdte ammeindlæg og det syntes jeg var lidt kedeligt.

Det har været en lang overvejelses proces,

  • Kan jeg rådgive ordentligt –
  • passer det ind i min shop som jo primært er børneting.
  • Er markedet mættet
  • Hvordan finder jeg de rigtige mærker
  • Er det for dyrt hvis man ikke er inde i stofbleverdenen og kender priserne.
  • Hvad siger venner og familie til at jeg skal sælge den slags ( meget lille overvejelse 😛 )

Springet

Nå men konklusionen på alle mine overvejelser er blevet at jeg da skal have bind i min shop. Som det allerførste mærke har jeg trukket Miloucare  hjem. Det er et dansk brand, det er forholdsvis billigt og der er mange varianter. Et mærke som jeg er meget stolt over at må forhandle da jeg har fulgt med på sidelinjen da Mille fik dem produceret.

Håber i alle vil tage godt i mod min nye kategori og selvfølgeligt gerne shoppe lidt så verden kan blive lidt mere bæredygtig, og du spare også penge i den sidste ende.

Du finder min stofbind kategori lige her 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.