Nyt fra stofblebiblioteket

Nyt fra stofblebiblioteket

Jeg startede jo stofblebiblioteket sammen med Lillekry, og der sker lidt nye ting jævnligt. Jeg har lige været super heldig at få doneret nogle rigtigt lækre bleer. Hvis du vil vide hvem der har doneret så læs med 

Newborn pakkerne

Jeg har desværre måtte skuffe et par stykker, da mine 3 pakker er lejet ud resten af året og frem marts næste år, en enkelt endda fra april og frem. Jeg er i gang med at samle sammen til en pakke 4 men det er en løbende process da jeg vist brugte en del penge på bind og andet i sommers. Der ligger pt 3 bind klar og 7 formsyede og en lommeble og 2 covers alt er spritnyt. Men der er lang vej endnu. Jeg er dog så heldig at jeg fået nogle gode samarbejdspartnere som hjælper med gode priser og ikke mindst har Chantelle fra smartparent doneret en sweet pea lommeble og et cover samt en Little Lamb bambus ble og et par indlæg sammen med alle de andre lækre ting hun sendte.

Bindende er fra Lizandra – blomsterbarn og Anja – Aries systue.

Sådan rent praktisk sætter jeg ca. 3 måneder af til hver lejeperiode det er fra ca. 14 dage før termin. I tilfælde af at jeg har pakken hjemme tidligere end du skal have den så sender jeg den før så i rigtigt har tid til at gå og lurer lidt på bleerne og få bygget rede inden baby ankommer.

Jeg har også måtte sande at de planer om at jeg ville strikke newborn uldcovers ikke kommer til at ske. Derfor har jeg lavet en lille byttehandel og nu kommer der lækker uld i alle pakkerne. Så må vi se om jeg får strikket nogle flere så der er lidt at skifte mellem.

Det vil sige at jeg har en samlet indtjening pr. nyfødt bleudlejning på 440 kr. inkl. moms. ( 352 eksl. moms )

 

Onesize bleer

Som skrevet lidt længere oppe har jeg været utrolig heldig at Chantelle fra smartparent havde lidt af hendes prøve bleer liggende endnu. Jeg fik lov til at få dem og så købte jeg en lille smule ind også. Så nu er stofble bibliotekets Grovia sortiment komplet – i onesize størrelse mangler stadigt i newborn pakkerne. Ud over Grovia er der også kommet en Petit Lulu SIO til og Close parent er blevet udvidet med bambus udgaven som virker noget mere velsugende end de mikrofiber jeg havde liggende efter en bytte handel.

Pakken indeholdte også

Sweet pea som jeg selv har haft en enkelt af og faktisk har været ret glad for, Basic- har aldrig prøvet den men Mille fra alfeshop har snakket vældigt om den.  Bambooty easy night i str. XL og L, masser af covers  fra forskellige mærker. 2 svømme bleer en helt lille og en lidt større og en Closparent nightpants. Det var lige dem jeg kunne huske nu.

Jeg er meget taknemmelig for den fine donation og glæder mig til at sende dem ud af huset. Nogen af dem er allerede sendt afsted til en der har en lejepakke for 2. gang.

Jeg håber jeg får lidt tid til at få lavet en masse blogindlæg om de forskellige bleer på Stofblemor, som jeg håber der kan komme lidt mere gang i. Instagram profilen kører jo som smurt.

Vil du læse mere om stofbleer så tjek kategorien stofbleer 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.