Om Lille kry

Om Lille Kry

Lille kry består kun af mig, Carina. Jeg er mor til Gry og Saga, som jeg passer hjemme. Lille kry blev startet for at jeg kunne tjene lidt ekstra til husholdningen mens jeg gik hjemme med pigerne.

Tankerne bag lille kry er er at det skal være en lille webshop. Der skal være fokus på det du selv kan designe, Lidt til de kreative og ikke mindst bæredygtighed og økologi. Jeg er desuden personen bag stofblebiblioteket og stofblemor som jeg startede i samarbejde med Mille fra alfeshop.

Jeg er uddannet Agrarøkonom er har i mange år arbejdet inden for landbruget, jeg skulle egentligt også have haft lidt ekstra arbejde på en gård i forbindelse med at jeg startede lille kry. Men det blev noget mindre end forventet så min indkomst består kun af det jeg sælger her og min fotografering. 

Bloggen

Da jeg er så heldig at jeg syer for to mønster designere, Made by Runi og Ellie and mac, er der rigtigt mange symønstre på min blog og der kommer endnu flere. Bloggen vil indeholde både bæredygtige tips, Kreative indlæg om alle mine kreative projekter, og ikke mindst stofbleer.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.