Playfull tunic

Playfull tunic fra Ellie and mac

Den her tunika er simpelthen så sød og så er den hurtigt lavet da det hele kan lavet på overlockeren, hvis man har det. Den passer til det hele og har en passende længde. Mønsteret kommer fra str. 12 måneder til 12 år. og med både korte og lange ærmer. 

Indlægget indeholder affiliate links 

 

Jeg syede masser af tunikaer til Gry da hun var mindre og kun ville gå i kjoler, men hendes mor syntes at kjoler ikke var super praktiske. Jeg brugte et afkortet Akjole mønster fra et ottobre blad- som sikkert er fra lige efter årtusindskiftet. Men det er slut nu, Den her søde tunika passer helt perfekt til de dage, hvor mor ikke syntes kjoler og strutskørt er super praktiske.

Mønsteret er ret begyndervenligt der er ikke noget der er særligt svært. Man skal dog selv beregne alle kanter ( hals, bund og ærmer ) Der er en mulighed med korte ærmer og der er også mulighed for at sætte lommer på.

Til Saga har jeg lavet en størrelse 3 år, når nu det er efterår og den gerne skal passe resten af året. Jeg har syet den i Isoli fra luieluie  

Til Gry har jeg lavet den i størrelse 5 år og i det her skønne panel også fra luieluie. Det passede perfekt med størrelsen på panelet og der var stof til både ærmer og ryg. Der fås også paneler der er lidt mere pige venlige.

Bukserne ungerne har på er Made by runis baggy slim 

                                                                                                

Mønsteret på den her lækre tunika finder du lige her

 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.