Reversible dress fra Ellie and mac

Reversible dress fra Ellie and mac

Jeg er så heldig at få lov til at test sy for Ellie and Mac som laver skønne mønstre til hele familien. Min første testsyning var den her skønne vendbare kjole. Det må være drømme kjolen for dem som ikke kan bestemme sig for hvad de skal have på.

Kjolen kommer fra str 12 måneder til 12 år. Kjolen er i sig selv ret simpel med et stort skørt der snurre helt perfekt når man danser. Kjolen er perfekt til rester da den har en del muligheder for at lave blokke med farver eller andre mønstre.

Kjolen er nem at sy og vejledningen er rigtigt nem at følge. Selv oplægning af kjolens bund var ret nem det havde jeg ellers ikke troet da jeg tit syntes at hel sol kan være ret svære at lægge op. Det eneste man skal huske når man syer kjolen er at toppen af kjolen skal passe, så det er vigtigt at måle et par gange så man får den rigtige størrelse. Hvis toppen er for stor vil ærmergab og halsudskæring hænge på grund af vægten af skørtet.

Sagas kjole er lavet af en kraftig Jersey ( katte ) og en let jersey ( mc stuffin ) jeg syntes det fungerede ret godt men Saga passede også størrelsen på målene og jeg syntes det sidder rigtigt godt.

                                                                                        

Katte stoffet er custum og Mc stuffin stoffet er fra Luieluie.dk

Mønsteret til kjolen kan købes lige her 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , ,

En tanke om “Reversible dress fra Ellie and mac

  1. […] Sagas kjole hun har under er reversible dress  […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.