Sagas julegave – dukketøj

Sagas julegave – dukketøj

Om dukkepiger, dukketøj og kompromis 

Jeg har vist tidligere blogget om Saga og hendes meget store glæde for dukker. Hun elsker dukker. Hun fik i et års fødselsdags gave den sødeste lille rubens cutie ved navn Adam af farmor. Han har også været et hit, Men siden i sommers har Baby pinkyepie været fast inventar i sengen. Det er en dukke/pony vi har lånt og Saga elsker den over alt på jorden.

I starten af december var vi på raunsborg til julemarked og i et af de små kræmmermarkeds telte sad en dukke iført det fineste hjemmestrikkede sæt tøj og på trods af min had til plastik dukker købte vi lille dukkelise for den nette sum af 90 kr. inkl. tøjet. Det ene øje er lidt slapt men skidt pyt. Mor er glad fordi den er brugt og Saga er glad for hendes dukke lise. Man skal vel heller ikke begrænse sine børns fantasi og rollelege bare fordi man ikke syntes de skal have en plastikdukke. Desuden troede jeg at pinkie pie måske kunne komme hjem, men der tog jeg fejl.

Vi blev enige om at dukken var en del, af hendes julegave og at hun skulle have en masse lækkert tøj til den. Heldigvis havde Runi netop udgivet 2 pakker, med dukke mønstre. Matchende hendes fantastiske børnemønstre. Så nu vil jeg vise jer dukkelises nye garderobe.

Fairytale bundle 


Fairy princess dress matchende hendes fantastisk fine halloween kjole


Fairytale hoodie i samme softshell som Sagas ‘
Peplum kjole

Doll basic bundle 

 

Snuris kjole

Everyday dress og haremsbukser

Everyday t shirt og haremsbuksr

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.