slut på 2018 klar til 2019

Et år lakker mod enden

2018 er snart slut. Det er tid til at reflektere, vurdere, ønske og håbe. Året har budt på en del udfordringer, overraskelser og ikke mindst meget lange nætter. Der har været en del frustrationer over facebook algoritmer og googles robotter. Alt dette vil jeg gerne dele med jer. Slutningen på et år er også en tid, hvor man skal huske at sige tak.

Lillekry opstod fordi jeg gerne ville tjene lidt ekstra når nu jeg gik hjemme ved ungerne. Både fordi jeg gerne vil bidrage til vores egen husstandsindkomst. Men også fordi jeg gerne vil bidrage til samfundet, Jeg havde en forestilling om at det der med en webshop det måtte være sådan rimeligt nemt.   Den skulle bare op og kører og så passede den ellers sig selv. Og der blev jeg overrasket.

We aim to please mr. Google

Aldrig havde jeg forstillet mig at det med at have en hjemmeside ville kræve at jeg var mere tekstforfatter end jeg fik lavet reelt arbejde. At jeg ville det meste af min tid på at please google. Jeg er godt klar over at når jeg også ligger en blog på siden så er der også ret meget der skal passes der. Men jeg elsker bloggen til alle mine små skører projekter, små fortællinger og ikke mindst at dele mine billeder.  At jeg bruger så meget tid på at skrive gør mig nu heller ikke noget. Men må indrømme at mine skriverfærdigheder var en kende rustne da de ikke rigtigt har været brugt siden jeg blev agrarøkonom i 2011.

Jeg havde også en ide om at jeg havde ret godt styr på det der med markedsføring eller i hvert fald sådan det helt basale. På trods af landbrugets planøkonomiske andels aftaler så havde vi alligevel international markedsføring på agrarøkonomstudiet. Der måtte jeg dog også sande at der er sket en del der. Jeg skrev eksamensopgave om afsætning af konsummælk og der var PUSH to PULL marketing the shit og content marketing var bosh word.  Alt sammen noget som vi som SOME brugere har hjulpet frem.

Noget jeg slet ikke havde beskæftiget med var SEO. Der er brugt en del timer på først at finde ud af hvad i alverden det der SEO var og hvordan man fik det til at virker. Men nu har jeg knækket koden og der bliver danset en lille sejrsdans, hver gang yoast smider 2 grønne lamper for læsbarhed og SEO.

wish list 2019 – eller i hvert fald det jeg håber på der kommer til at ske

Jeg har fundet ud af at jeg har mindre tid end forventet. Jeg har fået skåret det meste af sy tøj på bestillinger ned. Jeg gør det stadigt men mest til tidligere kunder. Ikke fordi jeg ikke har lyst. Men det er enormt tidskrævende i forhold til at finde stof og priser. Og med en del ordre der ikke blev betalt som aftalt er det blevet skåret drastisk ned. Desuden var det slet ikke planen at jeg skulle sy så meget på bestilling. Vi troede jo at jeg havde et lille ekstra arbejde, som jeg så ikke havde alligevel. Derfor er mine dage også blevet forholdsvist skemalagt så dagenes arbejde er planlagt med en dag til blog og planlægning , en dag til mønstre og DIY osv.

Jeg skal have flere sy mønstre. Jeg syntes de er super sjove at lave og det er en nem ting at have på shoppen da den passer sig selv. Jeg har allerede en del ting på programmet til de første måneder, men ønsker må i gerne komme med. Er også altid frisk på en DIY eller 3 og gode ideer til det vil være kærkommen. Så bloggen bliver super fed med masser af lækkert indhold.

Jeg runder af for nu….

men der kommer flere af de her indlæg. Bare så ikke tror jeg sidder herhjemme og dovner den af men millionerne ruller ind. Der er i hvert fald på ingen måde taler om millioner. Desuden har jeg ind i mellem brug for at få tømt hovedet for rod.

Til slut vil jeg ønske alle et fantastisk nyår og mange tak til alle kunder og samarbejdspartnere.

Tak til Made by Runi og Ellie and mac for at holde mig i sving og sørge for at jeg får taget lækre billeder.

Tak til Albastuff og Luieluie mine stofpushere

Tak til ALLE der har doneret til stofblebiblioteket det har været med til at realisere 4 newborn pakker og 4 onesize pakker. Speciel tak til Smartparent for en stor donation. og alfeshop har hjulpet meget med efterfødselsbind.

 

 

 

 

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.