South shore romber fra Ellie and mac

Jeg har været så heldig at få lov at testsy denne skønne lille romber. Den bliver også kaldt Ninja dragten herhjemme. Den historie kommer længere nede .

Dragten går fra størrelse 12- 18 måneder og op til størrelse 12 år. Herefter er der en voksen udgave som starte hvor børne udgaven ender.

Der er masser af muligheder med romberen. Shorts, capri og lange ben som den udgave jeg har lavet og med korte, 3/4 og lange ærmer samt ærmer med vidde på underarmene. Der ud over er der mulighed for at lave en mere løs underdel dragten får en mere løst look. Og så er der selvfølgeligt det skønne bælte.

Den udgave jeg har lavet er med 3/4 ærmer – Saga mente de skulle trækkes helt ned. Slim bukser i hel længde. Hun har en størrelse 3T på men længde mæssigt burde jeg måske have taget en størrelse 4T.

Ved ikke lige hvad det er for et fjæs hun har fundet frem her 😛

Mønsteret har en mønsterdel på både kantbåndet om nakken og på frontstykkerne samt ærmer. Men jeg kan altså bedst lide tapebinder kanter så den fik en tur med tapebinderen. Men er man mere til et foldet kantbånd er det jo dejligt at der er en mønsterdel der passer

Dragten er super nem at sy og kan sagtens syet af en nybegynder.

Er i igang med pottetræning er dragten ret nem at komme ud af og bruger i stadigt ble er der lavet plads til det i de mindste størrelser.

Ninja dragten.

Saga er kan selv – vil selv typen og der er ingen grænser for hvad hun “kan selv ” . Jeg syntes dragten ligner lidt en karate/kinimo dragt med den skrå skæring så stoffet er bevist valgt ud fra det asiatiske look. Så da Saga skulle have taget billeder siger jeg at nu skal vi have taget billeder af den seje Ninja dragt – men det skulle jeg nok ikke have kaldt den.

Billederne er vel overstået og vi er i gang med aftensmaden. Saga vil frygteligt gerne have slik … men det er jo ikke fredag så nej blev der sagt. Efter lidt skramlen med en stol kommer Saga med en pose slik der er klippet op. Vores slik står på øverste hylde i skabet og jeg kan med kun lige nå når jeg står på tæer og ikke særligt langt ind på hylden.

Jeg spørger hvordan hun har fået fat i den og beder hende om en demonstration. Mig og ninja dragten gør bare sådan her….

Links til stof og mønster

Stof fra Luieluie

Mønster ( affiliat link ) Ellie and mac

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.