Stofbind startpakker

Stofbind startpakker

Ønsker du at starte på stofbind så har jeg flere forskellige løsninger, alt fra små pakker til en fuld pakke. Der indeholder alt hvad du skal bruge for at starter på stofbind og en mere bæredygtig livsstil. 

Der er mange grunde til at starte på stofbind, miljøet, kroppen, og ikke mindst pengepungen.  Du kan læse lidt om fordelene ved stofbind her 

Jeg har samlet forskellige løsninger til dem som har lyst til at prøve stofbind og dem vil jeg fortælle lidt om længere nede. Men først vil jeg fortælle lidt om de forskellige bind jeg har i shoppen.

Basis bind 

Basis bindende i shoppen er f.eks miloucare og blümchen. Et simpelt bind med PUL, bambus, kul og mikrofiber der findes i et utal af farver og mønstre de er perfekte som start bind da de kan knappes ind i størrelsen. De fås i 3 forskellige størrelser small, medium og large.

Basis + bind 


Et lidt mere luksuriøst bind med blød bambus velour på toppen suget er stadigt mikrofiber. Disse bind fås i 2 størrelser medium som på billedet og en large/ natbind.

 

Luksus bind 

Luksus bindende er mine egen hjemmesyede bind lavet af de fineste materialer. De findes i 2 bredder og mange forskellige længder.

Pakkerne 

Jeg har lavet en del forskellige pakker for at sikre at dække alle de behov i skulle have.

Prøvepakker 

Prøvepakkerne indeholder 5 bind du selv vælger og en lille wetbag du også selv vælger. Prøvepakkerne er til dig som har lyst til at prøve om det er noget for dig, og som måske vil shoppe hos lidt forskellige steder.

prisen for sådan en pakke er 385 kr.

Stofbind Startpakker 

Startpakkerne indeholder 15 bind du selv vælger og 2 små webags og 1 stor. Startpakken indeholder alt hvad du behøver for, at komme i gang med stofbind. Den er til dig som bare gerne vil i gang med de stofbind og ikke ønsker at betale fragt fra forskellige steder.

Prisen for en startpakke er 995 kr.

Mystery box 

Kan du ikke rigtigt bestemme dig for, hvad du skal have så er en mystery box lige noget for dig. Du vælger selv det beløb du ønsker at bruge og jeg pakker en lækker pakke til dig. Alt efter beløbet vil pakken selvfølgeligt indeholde både mine egne bind og fabriks syede bind. samt wetbags

 

Du finder alle mine bindpakker lige her 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.