Stofblebibiloteket

Stofblebiblioteket

Stofblebibloteket er lidt en drøm, jeg har haft i et stykke tid. Muligheden for at låne pakker med bleer fra alle forhandlere. Samt muligheden for at få prøvet bleer uden at skulle købe en masse brugte bleer man måske ikke kommer til at bruge.

Stofblebiblioteket er nonprofit, dvs jeg tjener ikke penge på det, de penge der går ind går til at vedlige holde bibloteket jeg mangler stadigt mange forskellige typer og mærker. Da jeg driver en virksomhed er jeg dog tvunget til at lægge moms på udlejnings prisen da jeg skal svare moms af alle de ydelser jeg tilbyder. Er du interesseret i økonomien i biblioteket kan du altid holde øje med statussen her 

Det har også været lidt svært at finde ud af hvordan jeg skulle gøre, var det for meget reklame for mig at have det på min egen side eller ville folk syntes det var OK. Hvad ville andre forhandlere sige til at jeg laver et bibliotek der indeholde deres bleer ? Og er der reelt set behov for et bibliotek med enkelte bleer ? Samtidigt er jeg også administrator i et par stofblegrupper og hvad mon folk vil syntes om at jeg så har et bibliotek. Derfor har jeg også valgt at gøre det meget gennemsigtigt blandt andet ved at gøre økonomien offentligt så alle kan se hvad penge går til.

udlejning

Selve biblioteket består Pt. af 3 Newborn pakker som er faste og der er mulighed for at lejes min 2 hele onesize pakker. Der ud over er der masser af bleer der kan lejes enkeltvis. Du finder hele biblioteket her

I biblioteket står alle bleerne med forhandlere hvis der er nogen. Jeg prøver at holde styr på hvem der forhandler hvilke bleer men det er altså ikke sikkert jeg husker alle. Har jeg glemt dig i forbindelse med en ble skal bare skrive til mig så kommer du selvfølgeligt på listen.

Onesize pakker

onesize pakker bliver blandet af hvad der lige er hjemme og vil altid indeholde lidt forskellige systemer, så der vil både være AIO, AI2 og formsyede og hybrider.

Enkelte bleer

Når du lejer enkelte bleer vil der stå om bleen er på lager dvs. hjemme eller om den er i restordre – udlejet. Jeg prøver på at holde det så godt opdateret som muligt men selvfølgeligt kan det smutte så en ble alligevel ikke er hjemme. Jeg giver selvfølgeligt besked hurtigst muligt hvis det er tilfældet.

Priserne er

Nyfødt pakke 

50 kr depositum

150 kr i de efterfølgende måneder.  ( der afsættes ca. 3 måneder )

Fragt på 60 kr. er inkluderet

Onesize pakke 

200 kr

150 kr. i de efterfølgende måneder

fragt 60 kr. er inkluderet

Enkelt bleer 

15 kr. pr. ble

fragt er ikke med i prisen

under 10 bleer DAO 33 kr

over 10  bleer GLS kr

Betingelser

For at låne i bibloteket skal du godkende handelbetingelser. Der siger du ja til at du er erstatningspligtig hvis bleer bliver ødelagte, eller forsvinder under din varetægt. Fragtfirmaerne dækker under fragt. 

Ødelagt betyder at den ikke kan bruges igen eller at den bliver vasket i parfumeret vaskemiddel.

Følg med

Følg gerne stofblebibloteket på Instagram 

Facebook gruppe 

En tak

Tak, til alle der har doneret bleer eller stof til mine pakker. Byttet, eller givet rabat

Mille – Alfeshop

Sille – Persilles

Louise – Luieluie

Marianne – Albastuff

Lizandra – Blomsterbarn

Marscha – Clarusfluff

mette – Sekin

Camilla

Jane

Signe

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.