T-shirt fra Made by Runi

T-shirt fra Made by Runi

Nogen gange mangler man bare i mega nemt og simpelt mønster men som samtidigt sidder perfekt og har lidt detaljer der gør at den er ekstra fin. Runi har designet det her skønne t-shirt mønster både til børn og voksne. Den er nem og alle kan være med uanset syevner.

Mønsteret er ugens mønster fra 31 august til 6 september 2018, hvor den kan købes med rabat

Børnemønstret starter ved str. 80 og slutter ved 164 så du har et mønster til alt den tid barnet bruger t-shirt. Mønstret består kun af 2 dele en forside og en bagside så der er ikke noget med at man skal nåle ærmer fast det er så lige til og hurtigt at klippe.

Mønsteret har en detajle med at den går lidt længere ned bagpå end foran, det har mange af Runis mønstre faktisk og det er så skønt. Der er også mulighed for bare at lave en lige overskæring.

Sy teknisk er den meget nem da du kun skal sy skuldersøm og sidesøm. Er du ikke så vild med klassisk ribkant selvom Runi har en helt vildt nem vejledning kan du Sagten ligge bunden op ved at tilføje en oplægningskant og kante hals og ærmer med en almindeligt foldet kant. Jeg håber jeg får lavet en vejledning på kanter inden så længe og så kan du finde den i min DIY kategori.

Lige lidt flere billeder af de skønne t-shirts

Stoffet med de mega søde enhjørninger er købt hos luieluie.dk 

Kunne ikke stå for at man kunne lave en ens t-shirts men med små enhjørninger til lillesøster og store enhjørninger til storesøster.

Nederdelen Gry har på er Everyday skirt fra made by Runi. Dem har jeg efterhånden lavet nogle stykker af. Dem kan du se her.

Der hoppes

Sagas bukser er Everyday cozy pants også fra made by Runi

Dame

Mønsteret er også lavet til damer og herre har kun syet dame mønstret. Men det er absolut et af mine favoritter når man lige mangler en hurtig sag.

Jeg er ikke mega fotogen så bær lige over med mine knap så flotte poseringer.

Det smukke blomstrede stof er også fra Luieluie.dk

Du finder mønstret på Runis skønne t – shirt lige her 

Er du ikke så pjattet med at sy selv kan du købe en syet af mig prisen er mellem 125 kr og 300 kr alt efter størrelse. 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.