Tilbud, rabatter og sæson udsalg

Jeg har længe overvejet om jeg skulle have udsalg, som f.eks. januar udsalg og black friday. Og konklusionen bliver at det kommer der ikke. Der imod vil der være enkelte dage med procenter på hele shoppen. Dagene er nøje udvalgte mærkedage i vores familie. Der vil dog stadigt være nogle enkelte ting der kommer på tilbud ind i mellem, f.eks når jeg har noget tøj syet fra stof fra lageret så vil der være en rabat i forhold til hvis du havde bestilt den, men der vil aldrig være en uge eller mdr. med sindsyge rabatter eller at kunne betale med børnepenge. Det koncept har jeg aldrig forstået, hvorfor så ikke vente til man har pengene i stedet for at bruge pengene flere måneder inden de er kommet.

Og hvorfor så det. Jeg syntes rabat er rigtigt fint og benytter mig da gerne selv af det, men køber aldrig mere end det jeg skal bruge.  Jeg syntes også det opfordre til et merforbrug der ikke er særligt bæredygtigt. Jeg har i en gruppe set at folk regner deres indkøbte børnetøj i, hvor meget de har sparet og ikke i, hvor mange penge de har brugt. Jeg syntes ikke at man bare skal købe for at købe, man skal købe det fordi man har lyst og gerne vil have det. og ikke fordi det er billigt.

Men nå idag den 25- 03 -2018 er en af de mærkedage så derfor er der 20% rabat på hele shoppen undtagen udlejning med koden SAGA2ÅR

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.