Udlejning af stofbleer

Udlejning af stofbleer

Herhjemme er vi jo vilde med stofbleer. Generelt stiger interessen for stofbleer da også så derfor var en af mine små missioner med min shop at alle kan få muligheden for at leje stofbleer uden at skulle være afhængig af en bestemt webshop eller ligge et stort depositum.

Indtil videre har jeg haft 4 pakker afsted.

 • 1 newborn
 • 1 newborn til en eksamensopgave der omhandler udlejningspakker til nybagte forældre projektet hedder FAVN
 • 2 small/ onesize pakker

Newborn pakkerne er lejet ud i juli, august og september herefter er den ledig Så skynd dig at ligge billet ind hvis du har termin i oktober eller senere.

Alle pakkerne indholder alt hvad du skal bruge, blepapir, wetbags og lanolin. + til min 25 bleskift.

Onesize pakker

Onesize pakkerne laves udfra jeres ønsker Den sidste pakke var der et ønske om AIO, AI2 og lommebleer i både velcro og knapudgaver til en baby på lidt over 7 kg.

Pakke listen lød sådan her

AIO

 • 2 stk POOPS
 • 1 stk close parent pop in
 • 3 stk blümchen lommeble
 • 2 stk bambino mio solo
 • 1 stk Pikuru
 • 2 stk blümchen AIO
 • 1 stk Grovia AIO
 • 1 stk Thirsties
 • 1 stk no name med cykler
 • 1 stk totsbots
 • 1 stk hjemme syet af mig striber

Formsyede

 • 1 stk petit Lulu
 • 1 stk Anavy
 • 1 stk hamp ble no name
 • 1 stk bambus med fleece happy flute

Hybrid fitted

 • 2 stk kreakryger hybrider syet af mig
 • 1 stk Mille louise – Alfeshop
 • 1 stk 4u by natascha

Covers

 • 1 PUL cover fra blümchen onesize
 • 1 stk disana uld 62/68
 • 1 stk no name str. Medium
 • 1 fleece cover syet af mig

AI2

 • 2 stk imsevimse AIO/AI2 onesize + 1 sæt frotte og 1 sæt bambus indlæg
 • 1 stk best bottom med 3 hampindlæg

Tilbehør

 • lanolin
 • wetbags
 • blepapir
 • staydry
 • boostere + prefolds

Jeg udvælger bleerne lidt tilfældigt da der jo er stor forskel på børn så mine ynglingsbleer vil næppe være de samme som dine. Vægten på lånebarnet har også stor betydning. Da jeg har nogle bleer der er lidt store i og som vil passe bedre til et lidt større barn.

Fremtidigt arbejde med blepakkerne

I øjeblikket arbejder jeg på at få fyldt morpakkerne op med lækre efterfødselsbind. Syntes det er en helt naturligt pakke at have med i nyfødt blepakken så de nybagte mødre kan prøve stofbind af, da det jo lige som med bleer er bedre end at bruge engangs. Jeg har allerede tilsagn fra nogle stykker der rigtigt gerne vil sy lidt bind til pakkerne.

Jeg vil også gerne have lavet lidt flere bleer til nyfødt pakkerne både købe men en stor del bliver nok hjemmesyede.   I mine onesize pakker mangler jeg petit lulu SIO og Grovia one  og AI2, samt smartbottoms. SIkkert også en masse andre men det er dem der står øverst på listen.

Og skal lige have lavet nogle gode store wetbags.

Økonomien

Det koster jo 200 kr inkl moms. . i mdr. at leje bleerne hvor fragten er inkluderet. Man skal dog selv betale fragten frem og tilbage hvis man vil have skiftet lidt ud i pakkerne.

Pt er der 150 kr i overskud når man modregner de 700 kr jeg har indkøbt nyfødt bleer for.

En lille tak

En stor del af min onesize og noget af min newborn pakke er baseret på donationer og de personer skal selvfølgeligt have en tak. Da de er skyld i at mine pakker er så fine.

Mille Louise – Alfeshop

Sille – Persille

Marianne – Alfeshop

Camilla

Signe

 

Jeg tager selvføleligt i mod donationer både bleer, efterfødselsbind og andet der kan være relevant for mine pakker. 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.