Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/lillekry.dk/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-product-addons/includes/class-product-addon-cart.php on line 366
Drop vådservietter køb økologiske vaskeklude hos lillekry

Ud med vådserviettet og engang skumklude

Minimer dit affald

Der er ingen tvivl om at babyer producerer enorme mængder af affald. Specielt hvis man bruger engangs bleer, vådservietter og skumklude. Har du overvejet at skifte dine engangsklude ud med nogen i stof. 

Vi har allerede set alle de billeder der har floreret på nettet af børn der har fået voldsomme udslæt af vådservietter. Hylderne med vådservietter blev også ryddet da det blev opdaget at selv de bedst mærkede vådservietter var fyldt med konserveringsmidler. Der findes alternativer til vådservietter f.eks den klassiske engangs  skumklud som vi alle kender fra da vi var børn. Den er sådan lidt ru i det og jeg kan ikke forestille mig at den på nogen måde er behagelig at blive vasket med. Nogen af engangsble producenterne har også indført pads i blød bomuld. De er også ret lækre, men prisen er også dyr og den minimere jo heller ikke dit affald.

Vaskeklude i stof er gode til alt lige fra puslebordet og fedtede fingre ved middagsbordet. VI har ikke købt så meget som en enkelt køkkenrulle de sidste par år da vi bare bruger stofklude og smider dem til vask med håndklæderne.

Vaskeklude fra puslebordet kan jo vaskes med dine stofbleer eller stofbind.

Det er helt sikkert også godt for pengepungen da du jo vasker alligevel og kludene ikke fylder super meget i vaskemaskinen.

Økologiske vaskeklude

Hvis du ønsker en billig samt økologisk løsning på dit affaldsproblem så har blümchen lavet en billig klud i økologisk bomuld. Det er en tynd flannels klud der er super til vask af numsen og fedtede fingre. De måler ca. 15 x 15 cm efter en vask og tumbling. De kan have en tendens til at forsvinde i vaskemaskine så jeg anbefaler at vaske dem i en lille vaskepose.  De er naturfarvede og kantet med forskelligt farvede overlock syninger som giver et lille pift til de bløde klude.

Du finder dem lige her 

 

Bambus vaskeklude 

Er du til det lidt mere luksuriøse så er de her bambus frotte klude fra blümchen sagen. De er så lækre bløde de er noget tykkere end bomuldsvaskeklude. De tåler tumbling, pas dog på med for høje grader bambus er lidt sart med temperaturerne. Vi elsker de her klude ved spisebordet da de så bløde når man skal have tørret munden. Du finder de lækre bløde klude lige her 

 

Sjove klude

Vil du hellere have en rigtigt sjov klud med ungernes ynglingsmotiv så kan du få dem syet hos mig. De koster lidt mere og du har mulighed for at vælge mellem økovelour og bambusvelour. Hvis du vil se mit stofudvalg så sender du bare en mail.

 

På tur med vaskeklude

Det kan være lidt skræmmende det der med at skulle afsted med våde klude. Men det er der selvfølgeligt en løsning på. Miloucare har de fineste små wetbags, hvor der kan være både rene og beskidte klude i. Eller måske en lille snack. Du finder alle mine wetbags lige her

 

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.