Waterfall swimsuit fra Ellie and mac

Skal du i gang med sommerens badetøj så er det her mønster oplagt til de skønne små piger. Det er både smart, velsiddende og du har et mønster fra baby til teen.  

Indlægget indeholder affiliate Links

Mønsteret indeholder 2 typer af underdele ( medium højde og højtaljet ) og 2 overdele ( bikini og tankini ). Jeg testede Bikinidelen og den er helt fantastisk til de større piger som gerne vil og ikke mindst må få bikini på. Den er knap så afslørende og voksent som nogen af de butikskøbte bikinier. Til “finals” – spam valgte jeg dog at sy tankini udgaven da jeg syntes at Gry er for lille til bikini endnu.

Gry har en ret lang ryg hvilket gør at hun ofte er nød til at gå lidt op i størrelse i dragter. Så sidder de desværre ofte ret dårligt. Men en tankini er vi lidt ude over det problem og man kan mixe mellem størrelser så man for et sæt der passer.

Med de smarte bindebånd i siden kan man selv justere rynke effekten i siderne samt, hvor kort den skal være.

Flæsen ved halsen er ikke super offshoulder og der er mulighed for at sætte stropper i så man ikke risikere at den falder ned. Der er desuden er der em anbefaling om at sy flæsen fast på forstykket, i de små størrelser. Så de ikke får det løse stof i hoveedet.

Mønsteret er ret nemt at gå til. Det kræver man kan sy elastik i men ellers er det rigtigt nemt. Underdelen og stykket over brystet er foret.

Tips – hvis du som mig er lidt hurtigt til at læse tutorials.

  • Sidesømmene i tankini delen skal ikke syes på overlock de skal bruges til løbegange. Jeg syede et ekstra stykke på i stedet da jeg dummede mig lidt der.
  • Prøvepres dit stof før du presser sømrum – noget swim smelter
  • Lav ikke bindebånd i tapebinderen- som mig de er lige tykke nok i det her kraftige lycra . Der er en mønsterdel til bindebåndet.
  • Mål barnet 2 gange alle steder for at få det bedste fit.

Størrelser, stof og link til mønster

Mønsteret går fra 6 måneder til 14 år og så er der selvfølgeligt lavet et mønster til mor så man kan matche på stranden til sommer

Stoffet er kraftigt lycra – Lycra honey i pink fra Luieluie du finder udvalget af badetøjs stof lige her

Mønsteret på waterfall swimsuit finder du lige her

Er du mere til badedragter så tjek lige det her blogindlæg

God fornøjelse og glæder mig til at se din udgave af mønsteret

Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , , , , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.