WeeCare – stofbleer med stil

Dansk design og nordisk stil når det er bedst. Og så kan det genbruges igen og igen.

Jeg har fulgt Carolines rejse med weecare siden jeg startede med stofbleer. Wee care åbnede nemlig kort tid efter. Bleernes comfort udseende og evner er blevet bedre og bedre for hver gang der er kommet et nyt design. Da jeg modtog de nyeste bleer i forbindelse med brandrep. Blev jeg faktisk ret imponeret det er efterhånden en ble der kan matche selv de dyreste amerikanske mærker.

Jeg er dog så heldig at jeg kender Mille og hun har shoppet i 1000 vis af stofbleer igennem tiderne. Så hun havde selvfølgeligt købt weecare. Jeg fik lov at låne en. Dog udeblev den helt store begejstring. Bleen var som sådan ret så fin den var dog måske en smule bred og vingerne lidt korte Jeg har fundet et enkelt billede frem. Så i kan se den rejse weecare har gennemgået de sidste par år. Har desværre ikke et ordentligt billede af Saga med den på.

wee care easy shell

weecare easy shell består af en lækker bomuld yderst og pul inderst. PUL´en er vendt med børstede side af pulen ind mod huden så man ikke har den laminerede side imod barnets hud som man har i mange andre bleer.

Skallerne er sized og findes i følgende størrelser

  • 6-10 kg medium
  • + 10 kg large

Skallen kan bruges både som AIO, hvor man bruger de indlæg man kan tilkøbe, ens egne indlæg eller prefolds. Eller man kan bruge den som AI2, hvor den sugende del skiftes ud og skallen vaskes efter behov.

Den er så stor stå den godt kan kommer over en god stor natble, men jeg ville nu ikke bruge den som natblecover, men den er helt perfekt over weecares egen lille lækre sag af en formsyet ble.

Skallen er med en række knapper, der er ikke mulighed for overlap af vingerne. der er monteret knapper på indersiden til at sætte indlæg i. Der er en løbegang til rygelastikken, hvorimod ben elastikken er uden løbegang.

Onesize indlæg

De indlæg du kan købe til weecare easy shell er onsize og passer til begge størrelser.

Indlægget har virkeligt gennemgået en forandring siden det billede du ser længere oppe. Det er faktisk et rigtigt godt indlæg.

Den er toppet med bambusvelour, som er sindsygt blødt og lækkert. Bagsiden er af PUL for at gøre indlægget lidt mere vandafvisende og dermed en slags ekstra sikkerhed.

Det sugende materiale er hamp og der er 4 lag i alt. I kanterne er der monteret en lækage barriere i fleece. Det er virkeligt lækkert med sådan en lækage barriere og Saga siger den er deligt blød.

Som du kan se er indlægget syet sammen så der er 2 dele. Det er ret smart det reducere tørretiden og gør det nemmere at booste indlægget.

Vi bruger altså 2 af de her lækre hamp indlæg i et indlæg Saga tisser virkeligt meget og hurtigt så der skal suges en del De er også fra weecare og er i 3 lag hamp. Så på den måde er der nemt 10 lag sug uden at bleen fylder særligt meget.

Her er den vist med en enkelt booster i.

weecare soft

Bleen er en formsyet ble og den er så lille og lækker. Fitted er super godt specielt og den fylder ikke særligt meget. Den perfekte formsyede ble til dagsbrug og så kan den boostes rigtigt meget. Lommebleen er lavet af bambus velour og indlægget er af 4 lag bambus. Jeg var så heldigt at der var en med i en kasse fra koogko.dk så jeg nu har både small, medium og large i biblioteket.

Den er også sized og fås i 3 størrelser

  • small 3-6 kg
  • medium 6-10 kg
  • large 10-14 kg
Print Friendly, PDF & Email
Tagget , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Nyhedsbrev
Få alle de gode nyheder, rabatter og selvfølgeligt lidt gode råd om zero waste og kreativitet.
We respect your privacy.